Hier vind je de meeste gestelde vragen. Mochten er toch nog onduidelijkheden zijn of heb je nog vragen dan kan je contact met ons opnemen via onze contactpagina (link) of door te bellen met 085-1303439.

Met hoeveel personen moeten we minimaal zijn?
Het minimum aantal te bestellen menu's is om te laten bezorgen is 4. Wanneer het om afhaal gaat kan je per menu bestellen. Het combineren van menu's is mogelijk.

Wanneer moet ik bestellen?
Je bestelling dient minimaal 48-uur van te voren bij ons binnen te zijn. Mocht je een echte last-minute bestelling hebben bel dan met ons.

Bezorgen/ophalen:
Het is mogelijk om tijdens kantoor tijden 9:00 - 17:00 uur je pakket(ten) af te halen bij ons (Naweg 37, Gieten), Voor bezorging nemen wij minimaal 24-uur van te  voren contact met jullie op!

Wij bezorgen bij jouw thuis, op de camping of op iedere andere locatie. Samen met jou spreken we de exacte locatie af.

Wat kost het bezorgen?
Boven de € 150,00 is de bezorging gratis 20km rondom Gieten. Daar beneden is de bezorging binnen 20km rondom Gieten € 18,15. Woon je niet in deze regio? Vraag dan een offerte aan.

Betaling:
Onze betalingen gaan via een beveiligde verbinding met je eigen bank. Je betaald via iDeal. Je betaald gemakkelijk, veilig en snel.